0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Novak: Viktor nije ni terorista, ni ubica

Objavljeno: 14.09.13 u 09:50
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Viktor Troickise našao u nemilosti Međunarodne teniske federacije koja mu je čak zabranila da prisustvuje polufinalu Dejvis Kupa između Srbije i Kanade u Kombank areni.

Protiv Troickog se vodi postupak zbog kršenja anti-doping pravila zbog čega je suspendovan na 18 meseci.

„Želim da Viktor dobije slučaj pred Sudom za arbitražu u sportu u Lozanu. U celoj ovoj situaciji, on nije krivac. To što mu je zabranjen ulazak u „Arenu“ me je iznenadilo, zato što nije ni terorista, ni ubica. Nikome ne bi smetalo da bude ovde, zato što je on pre svega naš prijatelj i ne bi uticao na nas tokom mečeva“, stao je u odbranu Viktora najbolji teniser svetaNovak Đoković.

Svoje nezadovoljstvo zbog ovakve osluke ITF-a iskazali su i Janko Tipsarević i selektor Dejvis Kup tima Srbije Bogdan Obradović.

Nakon prvog dana polufinalnog duela Dejvis Kupa između Srbije i Kanade rezultat je nerešen 1:1. Đoković je doveo Srbiju u vođstvo pobedom nad Pospišilom, a Raonić je izjednačio posle velike bitke sa Tipsarevićem.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter