0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Janko: Razočaran sam (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 08:35
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Janko Tipsarevićse odlično borio protiv Miloša Raonića u duelu Srbije i Kanade u polufinalu Dejvis Kupa, ali je na kraju poražen sa 3:2.

Srpski teniser ne krije razočarenje zbog propuštenih prilika.

„Razočaran sam. Nisam igrao loše i osećao sam da imam snage za još dva sata da igram. Imao sam svoje šanse i nisam ih, nažalost, iskoristio, dok on svoje jeste. Teško mi pada ovaj poraz, ali šta sada mogu da uradim“, izjavio je Tipsarević nakon meča, a potom dodao:

„U ovom meču su jednostavno presudile nijanse. Zaista sam mislio da ću da pobedim. Ništa Raonić nije odigrao bolje od mene i onaj brejk u četvrtom setu se na glupav način desio“, rekao je Tipsarević.

Janko je bio ljut na Međunarodnu tenisku federaciju (ITF) što nije dozvolila suspendovanom Viktoru Troickom da prati meč u Kombank areni.

„Ne želim da se zamerim ITF, ali njihova odluka je suluda. Mislim da je bez veze što su kaznili Vikotra, jer on uopšte nije kriv“, poručio je Tipsarević.

Ni selektorBogdan Obradović nije mogao da razume odluku ITF-a.

„ITF je preterao u svojoj odluci da ne pusti Troickog u Arenu. To je neko njihovo pravilo koje ne razumem. Mislim da je dvogodišnja kazna preoštra i da tu nije reč o dopingu, jer svi znamo da nije koristio ništa. Nije mi jasno zasto uništavaju igračku karijeru tako sjajnog igrača“, zaključuje Obradović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter