0
Evropske lige

Bejlov prvenac nedovoljan za pobedu Reala (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 23:51

bejl-srce-viljareal-real

I u četvrtoj utakmici po povratku u Primeru Viljareal je ostao neporažen, a uspeh je utoliko veći pošto im je večeras u goste došao madridski Real. Na kraju potpuno zasluženih 2:2 (1:1).

„Žutu podmornicu“ je u vođstvo doveo iskusni Kani u 21. minutu, a izjednačenje gostima na svom debiju u dresu „kraljevskog kluba“ doneo je Geret Bejl u 39. minutu.

S obzirom da je nedovoljno fizički spreman Velšanin je posle samo sat vremena napustio igru pošto ga je zamenio Di Marija, da bi neposredno posle te izmene Kristijano Ronaldo doneo prednost Realu i to nakon pravog karambola koji je nastao nakon njegovog udarca.

Ni prednost Madriđana nije dugo trajala pošto je Đovani dos Santos posle odličnog prodora i asistencije Kanija u 70. minutu postavio konačan rezultat.

Posle ovakvog ishoda Viljareal i Real imaju po 10 bodova odnosno po dva manje od Atletika i Barselone koji su na vrhu tabele nakon današnjih pobeda u duelima sa Levanteom odnosno Seviljom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter