0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Šimunićevo izvinjenje (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.13 u 11:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Brutalan start Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem u sinoćnjem meču između Srbije i Hrvatske mnogi bi u žargonu okarkterisali kao „start za zatvor“, ali hrvatski reprezentativac je posle utakmice objasnio da je jednostavno morao tako da reaguje,a što je još važnije izvinio se „žrtvi“.

„Morao sam da napravim prekršaj i zaslužio sam crveni karton, ali da se sutra ponovi situacija opet bih uradio isto, ako je potrebno. Izvinio sam se Miralemu, on je dobar momak“ – kazao je Šimunić.

Nakon što mu je sudija dao crveni karton na putu ka svlačionici ka Šimuniću su leteli razni predmeti sa tribina, ali popularni Džo kaže da ga nijedan nije pogodio, a i da jeste ne bi bio problem.

„Reakcija navijača je potpuno normalna. I da su me pogodili ne bi mi ništa bilo. Bosanska je glava ovo“ – rekao je hrvatski reprezentativac.

Krivicu za Šimunićevo isključenje preuzeo je Darijo Srna posle čije greške je Sulejmani krenuo i kontranapad, predribrlao hrvatskog štopera nakon čega je usledio grub prekršaj zbog kojeg je Srbin praktično bio izgubljen za igru u preostalih 10-ak minuta utakmice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter