0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Miha: Dali smo maksimum, kao i u prethodnim mečevima (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.13 u 23:31
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Srbija i Hrvatska odigrali su nerešeno 1:1, što je rezultat kojim su se naši fudbaleri i definitivno oprostili od SP u Brazilu.

Selektor Siniša Mihajlović smatra da javnost nije prepoznala koliko su truda uložili njegovi izabranici u svakom meču.

„Momci su dali maksimum, kako na ovoj utakmici, tako i na svim do sada. Nisam najzadovoljniji ovim mečom jer su svaku odigrali kako treba, ali vi gledate krajnji samo krajnji rezultat. Opet ponavljam, momci su na svakoj dali maksimum, jedini duel koji nije trebalo da izgubimo je onaj sa Makedonijom“, izjavio je Mihajlović.

Selektor je potom istakao da naši fudbaleri nisu imali sreće i da su u pojedinim momentima bili potpuno dominantni na terenu.

„Dominirali smo u prvom poluvremenu i stvorili nekoliko šansi. Imali smo peh sa crvenim kartonom, pa onda i sa Markovićem koji nije mogao više. Na kraju se povredio Sulejmani, koji je praktično bio van igre u poslednjih deset minuta“, dodao je Mihajlović.

Iako je Srbija ostala bez plasmana na SP, naši fudbaleri moraju do kraja kvalifikacija shvatiti reprezentativne obaveze.

„Imamo obavezu prvo prema sebi, a posle i prema ostalima da odigramo do kraja kako treba. U utorak putujemo u Vels i daćemo sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat“, zaključio je Mihajlović.

Aleksanda Mitrović strelac gola za naš tim istakao je da ekipa iz utakmice u utakmicu igra sve bolje.

„Pokazali smo da možemo da igramo sa Hrvatima. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i što duže budemo igrali to će biti još bolje. Od početka smo igrali ofanzivno, uspeli da ih nateramo da se brane, ali su oni postigli gol iz jedne šanse. Ali, to je fudbal, idemo dalje. Zahvaljujem se navijačima koji su došli u velikom broju i podržali nas u teškim trenucima“, izjavio je Mitrović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter