0
Fudbal

Eduardo: Znam kako je postići gol na Marakani (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.13 u 18:29

Vukojevic i Eduardo

Hrvatski reprezentativci Eduardo da Silva i Ognjen Vukojević odgovarali su na pitanja novinara pred put u Beograd na meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu protiv Srbije.

„Odigrao sam dosta utakmica u posljednje vreme i fizički sam jako dobro. Nadam se većoj minutaži, ali svako se bori za svoje mesto u sastavu, a selektor će odlučiti ko će igrati“, rekao je Eduardo.

Napadač se priseća duela mladih reprezentacija Srbije i Hrvatske, kada je postigao jedini gol za svoj tim.

„Znam li kako je dati gol Srbiji? Da, dao sam gol u dresu mlade reprezentacije na Marakani. Bio je dobar osećaj, iako smo izgubili“, dodao je popularni Dudu.

„Što se tiče atmosfere, ona je reprezentativnom kampu zaista odlična, iako moram priznati da već pomalo osećamo tenziju uoči ove važne utakmice“, zaključio je Eduardo.

Ognjen Vukojević upozorava da protiv Srbije ekipa mora biti izuzetno oprezna.

„Treba biti oprezan, Srbija je sada jača, s Matićem su dobili na kvalitetu, a i inače su jači u odnosu na meč iz Zagreba“, ističe vezni fudbaler.

Igrač Dinama iz Kijeva kaže da im zvižduci sa tribina neće smetati.

„Kad krene utakmica, jedino je važno što se događa na terenu, a ne zvižduci. Sigurno će zbog publike pokušati napasti u prvih 20-tak minuta i postići gol“, nastavio je Vukojević.

Respekt postoji, ali je trijumf na meču veoma bitan.

„Respektujemo ih, ali znamo da i nama i njima treba pobeda. Očekujem čvrstu i tvrdu utakmicu, igraće dva jako kvalitetna protivnika. Sigurno neće biti dosadno. Nadam se da će se nakon utakmice pisati o našoj dobroj igri i pobedi“, rekao je Vukojević.

Fudbaleri Hrvatske još uvek sanjaju o prvom mestu na tabeli naše kvalifikacione grupe.

„Naravno da sanjamo o prvom mestu, međutim najvažnije je da pobedimo u Beogradu. Ako to prođemo, otvaraju nam se šanse za prvo mesto. Kad su velike utakmice u pitanju i kad je najteže, mi smo najbolji“, konstatovao je Vukojević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter