0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

JSL PREGLED KOLA: Čuka bez muka (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.13 u 11:56

Mečevi trećeg kola Jelen Superlige doneli su očekivano kašnjenje početka po šest minuta, a samo u Jagodini, Novom Sadu i na stadionu u Humskoj su utakmice počele na vreme.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Ta kašnjena su uticala da kapiteni ekipa dobiju žute kartone, pa je tako OFK zbog takvog gesta veoma brzo ostala s igračem manje, jer je kapiten Marko Petković već u 8. minutu dobio drugi žuti karton.

Međutim, sve to je ok, sve je to fudbal, ali u oko upada jedna neverovatna činjenica. Nakon tri odigrana kola jedini tim koji ima stopostotan učinak je Čukarički. Povratnik u elitni rang takmičenja ove sezone jednostavno doživljava renesansu.

Nova uprava kluba je renovirala stadion, postavila reflektore i Čuka sada izgleda kao veoma ozbiljan klub, a pogledavši rezultate shvatate da to zaista i jeste.

Tim s Banovog brda je ovog vikenda bio bolji od OFK Beograda, pa su s devet bodova zaseli na čelo tabele. Zbog toga će njihovo naredni duel protiv Vojvodine predstavljati istinski derbi 4. kola JSL.

Zvezda se mučila u Kruševcu, što bi se reklo „na guzove“ pobedila još jednog povratnika u najkvalitetnije takmičenje, baš kao i Vojvodina koja je golom u poslednjim sekundama ostvarila prvu pobedu u prvenstvu, dok je Partizan po neverovatnom kijametu pregazio Radnički 1923.

Na toj utakmici od navijača crno-belih se oprostio Aleksandar Mitrović, koji već u četvrtak uveče, nakon meča s Tunom odlazi u Belgiju, odnsono u Anderleht.

U ovom kolu pokazana su tri crvena kartona, a dosuđena su četiri jedanaesterca, ali nijedan od njih nije iskorišćen. Ukupno je postignuto 17 golova, što i nije tako loše, ako se zna da je ovog vikenda divljalo nevreme u Srbiji.

JSL, 3. kolo

OFK Beograd – Čukarički 1:2

(Škrbić 75. – Stoiljković 25, Sekulić 51.)

Javor – Voždovac 0:2

(Marušić 48, Ožegović 82.)

Rad – Radnički Niš 0:2

(Pauljević 52, 82)

Sloboda – Novi Pazar 0:0

Napredak – Crvena zvezda 0:1

(Pečnik 20.)

Jagodina – Donji Srem 2:0

(Đurić 20, Šušnjar 83.)

Partizan – Radnički 1923 5:1

(Fofana 17, Volkov 35, Ninković 51, Živković 83, Mitrović 89. – Marić 58)

Vojvodina – Spartak 1:0

(Škuletić 90.)

Untitled-3

Parovi 4. kola (31. avgust/1. septembar): Radnički 1923 – Crvena zvezda, Donji Srem – Napredak, Voždovac – Jagodina, Spartak – Javor, Čukarički – Vojvodina, Novi Pazar – OFK Beograd, Radnički Niš – Sloboda, Partizan – Rad.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter