0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Sigurna pobeda Partizana (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 25.08.13 u 18:57

Dok je nad Beogradom vladalo užasno nevreme, kiša je pljuštala kao sumanuta i mnogi su se s stadiona Partizana kući vratili i pre nego što su stigli u Humsku, crno-beli su pregazili Radnički 1923 – 5:1 (2:0).

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Domaćin je prikazao ubedljivo najbolju igru ove sezone i trijumf nad gostima iz Kragujevca mogao je da bude i ubedljiviji.

Golove za alktuelnog šampiona postigli su Ismael Fofana u 17, Vladimir Volkov u 35, Nikola Ninković u 51, Andrija Živković u 83. i Aleksandar Mitrović u 89. minutu, dok je počasni pogodak za Kragujevčane delo Slavka Marića u 58. minutu.

I pored primljenih golova čuvari mreže oba tima su se istakli odbranivši jedanaesterce.

Prvo je Ognjen Čančarević u 35. minutu skinuo šut Nikoli Ninkoviću, ali je igrač Partizana u nastavku akcije postoigao gol, dok je Vladimir Stojković četiri minuta kasnije zaustavio udarac Bojana Beljića.

Sve u svemu, Partizan je dominirao sve vreme, a priliku da zaigra dobio je i Andrija Živković, koji je pre samo nekoliko dana potpisao profesionalni ugovor s crno-belima i odmah, na fantastičan način postigao svoj prvenac u crno-belom dresu.

Uz to, u igru je u 70. minutu ušao Aleksandar Mitrović, koji je tako odigrao poslednjih 20 minuta pred beogradskom publikom, budući da posle susreta protiv Tuna u Švajcarskoj prelazi u belgijski Anderleht. Na opšte oduševljene Mitar je u 89. minutu postigao oproštajni gol i na najbolji način se pozdravio s grobarima.

90+4′ – Kraj utakmice. Pobeda Partizana od 5:1.

90+2′ – Malbašić i Jojić su konstantna opasnost za čančarevića, ali posle još jedne dobre kombinacije nisu uspeli da pogode gol Radničkog.

90′ – Sudija je produžio meč za 4 minuta.

89′ – GOOOOL!!! Strelac Mitrović! Dobio je lep pas Mitrovič koji je utrčavao u prostor i prebacio loptu preko Čančarevića. Gol za oproštaj od Grobara.

88′ – Malbašić u lepoj šansi, bocnuo je i lopta ide tik iznad prečke.

88′ – Žuti kartona za Vladimira Volkova zbog starta sa leđa.

86′ – Lopta je stigla do mitrovića koji se obrušio na gol Radničkog, šutirao snažno sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta otišla pored gola.

83′ – Poslednja izmena u Radničkom. Izašao je fejsa, a ušao Petar Pavlović.

83′ – GOOOOOL! Prvenac Andrije Živkovića! Povukao je Živković loptu sa desne strane prema sredini terena i sa 17 metara odlično šutirao levom nogom, a lopta je završila iza leđa Čančareviću.

PARTIZAN-RADNICKI (KG)_13

78′ – Poslednja promena u timu Partizana. Izašao je kapiten Saša Ilić, a ušao Erik Đemba Đemba.

76′ – Iznenadna šansa za Radnički. Spalević je pokušao dva puta i oba puta bio izblokiran, lopta došla do Stefana Petrovića koji je traljavo šutirao.

75′ – Druga izmena kod Kragujevčana. Izašao je strelac gola Slavko Marić, a ušao je Matias Prokari.

70′ – Druga izmena kod crno-belih. Izašao je strelac prvog gola Fofana, a ušao Aleksandar Mitrović.

70′ – Izgledna prilika za Partizan. Crno-beli su imali 4 na 2 u kontranapadu, ali je zakasnio pas prema jojiću koji se našao u ofsajdu.

67′ – Solo prodor Miloša jojića, ušao je u srce kaznenog prostora, ali je njegov šut izblokiran.

66′ – Prva izmena u Partizanu. Izašao je Ninković, a ušao Andrija Živković.

64′ – Posle gola Marića, Radnički deluje mnogo bolje i konačno se oslobodio pritiska crno-belih.

57′ – GOOOL!!! Strelac je Slavko Marić! Fudbaleri Partizana dopustili su Mariću da šutira sa 25 metara, lopta je odskočila ispred Stojkovića i završila u mreži.

55′ – STOJKOVIĆ BRANI! Bojan Beljić je šutirao u donji levi ugao gola Partizana, ali je Stojković odlično reagovao.

54′ – PENAL ZA RADNIČKI! Saša Marković je oborio Marića u kaznenom prostoru i sudija ponovo dosuđuje penal, ali ovoga puta na drugoj strani. Marković je dobio žuti karton.

51′ – GOOOL!!! Ninković je zatresao mrežu Radničkog! Ninković je izveo jedanaesterac, golman Čančarević odbranio, ali je potom na odbijenu loptu ponovo natrčao Ninković i sproveo je u mrežu gostiju.

50′ – Penal! Malbašić se stuštio u kazneni prostor, a Tintor ga je oborio i sudija je pokazao na belu tačku. Tintor je dobio i žuti karton.

46′ – Počelo je drugo poluvreme. Trener Radničkog je izvršio izmenu. Umesto Nedovića ušao je Petronijević

Potpuna dominacija Partizana u prvih 45 minuta krunisana je sa dva gola, strelci su bili Fofana i Volkov. Radnički nijednom nije uspeo da ugrozi gol Vladimira Stojkovića, pa crno-beli sasvim zasluženo odlaze na odmor sa vođstvom od 2:0.

45+2′ – Kraj prvog poluvremena.

45′ – Igraće se još dva minuta u prvom poluvremenu.

42′ – Ninković je centrirao sa desne strane, a Malbašić u padu šutirao, međutim lopta je otišla tik pored desne stative gola Radničkog.

35′ – GOOOOOL!!! Strelac je Vladimir Volkov! Posle idealno izvedenog kornera Ninkovića, Volkov je skočio i glavom pogodio rašlje.

33′ – Odlično se Malbašić okrenuo sa loptom na ivici šesnaesterca gostiju, pokušao da šutne loptu, ali je to loše uradio, pa je lopta otišla daleko pored gola.

29′ – Žuti karton za igrača Radničkog Darka Fejsu.

28′ – Jojić se našao u velikoj šansi, izlazi posle pasa sam pred golmana, ali nije uspeo da uputi udarac na vreme i golman je stigao da mu uđe u šut.

27′ – Žuti karton za Malbašića koji je izuzetno oštro startovao nad protivničkim igračem.

24′ – Partizan nastavlja da pritiska odbranu gostiju. Jojić je pokušao iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara po zemlji, a Čančarević je uspeo da ukroti loptu.

17′ – GOOOOL!!! Strelac je Fofana! Posle idealnog centaršuta Ninkovića sa desne strane Fofana je odlično reagovao i postigao svoj prvi pogodak u dresu crno-belih.

16′ – Nešto slično kao Ninković pokušao je i Mlabašić, ali je takođe promašio gol.

14′ – Ninković je posle solo prodora šutirao na gol, ali je lopta prošla pored desne stative golmana Čančarevića.

14′ – Partizan apsolutno dominira na ovoj utakmici. Lopta se uglavnom nalazi na polovini Radničkog.

9′ – Ninković je ugroz gol Radničkog odličnim šutem, ali je Čančarević odlično reagovao.

8′ – Sudija je ipak dodelio žuti karton Jojiću zbog simuliranja, ali je opšti utisak da je Partizan oštećen.

7′ – Sporna situacija u kaznenom prostoru Kragujevčana. Jojić je prošao dvojicu igrača, gurnuo loptu pored golmana Čančarevića koji ga je oborio, ali sudija nije ništa svirao.

6′ – Fofana je odlično iz okreta šutirao sa 18 metara, ali je lopta otišla preko gola.

3′ – Crno-beli su pokušali preko Jojića koji je dobro centrirao, ali je Ninković zakasnio.

1′ – Utakmica je počela. Veoma mali broj gledalaca okupio se na stadionu u Humskoj, a pred početak je padala izuzetno jaka kiša.

Fudbaleri Partizana i Radničkog 1923 iz Kragujevca sastaju se u okviru 3. kola Jelen Superlige.

PARTIZAN: Stojković, Aksentijević, Volkov, Stanković, Obradović, Marković, Ninković, Jojić, Ilić, Malbašić, Fofana.

RADNIČKI 1923: Čančarević, S. Petrović, Fejsa, Tintor, Otašević, Nedović, Marić, Beljić, Stojmirović, Spalević, I. Petrović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter