0
Evropske lige

Hal i Stouk do prvih pobeda i tri remija (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.13 u 17:58

hal-penal

Za razliku od meča na Krejven Kotidžu na kojem je viđeno četiri pogotka u pobedi Arsenala nad Fulamom od 3:1 u preostalih pet mečeva strelci nisu bili previše efikasni pošto je viđeno ukupno šest golova odnosno u proseku tek nešto više od jednog po utakmici.

Do prvih pobeda u novom prvenstvu došli su Hal i Sotuk. Tajgersi su pred svojim navijačima savladali Norič golom Brejdija i to iz penala, dok je Stouk brzopoteznim preokretom polovinom drugog poluvremena uspeo da dođe do sva tri boda u duelu sa Kristal Palasom.

Sanderlendu je malo nedostajalo da upiše prvi trijumf pošto je do dva minuta pre kraja imao prednost u Sautemptonu, ali je poraz domaćeg tima sprečio Fonte pogotkom u 88. minutu.

U Liverpulu gde su se sastali domaći Everton i Vest Bromvič Albion nije bilo pogodaka, kao ni u Njukaslu gde su snage odmerili domaći tim i Vest Hem Junajted.

Rezultati:

Everton – Vest Bromvič Albion 0:0

Hal – Norič 1:0 (1:0)
Brejdi 22′(pen)

Njukasl – Vest Hem 0:0

Sautempton – Sanderlend 1:1 (0:1)
Fonte 88′ – Đakerini 3′

Stouk – Kristal Palas 2:1 (0:1)
Adam 58′, Šoukros 62′ – Šamah 31′

18.30h Aston Vila – Liverpul

Odigrano ranije:
Fulam – Arsenal 1:3

Nedelja, 25. avgust:
17.00h Kardif – Mančester Siti
17.00h Totenhem – Svonsi

Ponedeljak, 26. avgust:
21.00h Mančester Junajted – Čelsi

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter