0
Evropske lige

Odličan debi Mojesa na klupi Junajteda (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.13 u 20:23

van-persi-makazice

Fudbaleri Mančester Junajteda častili su svog novog menadžera Dejvida MOjesa ubedljivom pobedom na njegovom debiju na klupi „đavola“ u zvaničnim mečevima ubedljivim trijumfom u Velsu protiv Svonsija od 4:1.

Dvostruki strelac za aktuelnog prvaka Engleske bio je Robin van Persi koji je mrežu domaćina tresao u 34. i 72. minutu, a strelac je bio i Dani Velbek koji je samo dva minuta nakon prvog Holanđaninovog gola takođe bio precizan. Na 1:3 u 82. minutu smanjio je Boni, da bi Velbek svojim drugim pogotkom u sudijskoj nadoknadi postavio konačan rezultat.

Nemanja Vidić je odlično odigrao svih 90 minuta, a zanimljivo je da je poslednjih pola sata na terenu proveo i Vejn Runi koji je u 61. minutu zamenio Gigsa.

S obzirom da je u prvih sedam premijerligaških utakmica ostvario najubedljiviju pobedu Mančester Junajted trenutno zauzima prvo mesto na tabeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter