0
Evropske lige

Minimalna pobeda Liverpula na otvaranju sezone (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.13 u 15:44

Liverpul

Fudbaleri Liverpula trijumfovali su na prvom meču Premijer lige u novoj sezoni. Oni su na svom Enfildu savladali Stouk Siti sa 1:0.

Prvo poluvreme bilo je veoma zanimljivo. U 8. minutu gosti su opasno zapretili novom golmanu „Redsa“ Simonu Minjoleu kada je Hut pogodio prečku iz voleja. Samo nekoliko minuta kasnije Liverpul je postigao gol koji nije priznat zbog ofsajda Danija Staridža.

Još jednom se prečka zatresla ali na golu Stouka kada je kolo Ture pogodio u 17. minutu. konačno Liverpul dolazi do vođstva preko Danijela Staridža koji je šutirao po zemlji sa 18 metara, a lopta odlazi u donji levi ugao gola Stouka.

U drugom poluvremenu šanse Liverpula su se ređale. Kutinjo, Henderson i Staridž su ozbiljno pretili gostima, ali su oni uspeli da sačuvaju svoju mrežu. U 63. minutu Henderson je pogodio stativu.

Pred kraj meča Stouk je imao fantastičnu priliku da izjednači rezultat. Lopta je pogodila u ruku Danijela Agera i sudija je pokazao na belu tačku u 88. minutu. Džon Volters je uzeo loptu u ruke i šutirao u njemu moiljeni donji desni ugao, ali je Simon Minjole sjajno reagovao i odbranio tri boda koja zahvaljujući toj odbrani ostaju na Enfildu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter