0
Evrokupovi

Nikolić: Nema predaje

Objavljeno: 01.08.13 u 23:59

Marko Nikolic

Trener novosadske Vojvodine Marko Nikolić nije krio svoje zadovoljstvo ambijentom na tribinama Karađorđa na meču protiv Burse koji je završen nerešenim rezultatom 2:2.

On je odao priznanje svojim fudbalerima na zalaganju u drugom poluvremenu, a celokupan utisak je pokvario detalj iz 90. minuta kada je Bursa izjednačila.

„Nismo izdržali do kraja i to je jedini minus ove inače sjajne predstave. I da je ostalo 2:1 za nas ne bih mogao da kažem da nam to garantuje išta u revanšu, tako da i remi ostavlja otvoreno pitanje ko će dalje“, izjavio je nikolić koji je potom dodao:

„Bio je to meč sa čudnim golovima, mi smo oba primili posle prekida, a moram da priznam da se pogodak Vulićevića retko viđa. Nismo uspeli da zabeležimo i petu evropsku pobedu, ali nema predaje, borićemo se idućeg četvrtka na stadionu Burse za prolaz u narednu rundu takmičenja“, konstatovao je Nikolić.

Trener gostujuće ekipe Fikmet Karaman bio je zadovoljan što je njegov tim stigao do nerešenog rezultata.

„Izborili smo rezultat za dobre šanse u revanšu. Vojvodina se na svom terenu predstavila dobar tim i neću da kažem da će na biti lako na domaćem terenu, ali verujem da smo u prednosti sa novosadskih 2:2. Odajem priznanje igračima oba tima  na velikom trudu, u teškim uslovima za igru. Nadam se da je publika uživala“, zaključio je Karaman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter