0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Pečnik: Lopta je završila gde sam hteo

Objavljeno: 18.07.13 u 23:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Debi iz snova na Marakani imao je slovenački fudbaler Nejc Pečnik. Postigao je prelep gol za Crvenu zvezdu u pobedi nad IBV-om od 2:0 i na impresivan način se predstavio beogradskoj publici.

„Hvala navijačima što su došli u ovolikom broju“, zahvalio se Pečnik Delijama.

„Utakmica je bila teška i dobro je što nismo primili gol. Uoči revanša na Islandu imamo dobar rezultat“, konstatovao je slovenački fudbaler.

Pečnik je bio zadovoljan nakon utakmice iako smatra da je moglo mnogo bolje.

„Moglo je i bolje, ali s obzirom da je prva utakmica zadovoljan sam. Lepo sam zahvatio loptu i hvala Bogu završila je tamo gde sam želeo. Srećan sam zbog toga“, kazao je Pečnik.

Novi ljubimac navijača Crvene zvezde smatra da će u revanšu biti lakše.

„Neki su mi rekli da odmah počnem da slavim, ali sam im uzvratio da ima još mnogo da se igra. Nismo još u potpunosti fizički spremni jer je do početka prvenstva ostalo još 20 dana. Na Islandu se igra već tri meseca, ali radimo na tome. Mislim da će u revanšu biti još lakše. Uz maksimalno angažovanje nema razloga da se plašimo“, zaključuje Pečnik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter