0
Evropske lige

Mančester pozdravio šampione

Objavljeno: 13.05.13 u 20:30

United Parade 2013

Fudbaleri Mančester Junajteda proslavili su zajedno sa navijačima osvajanje 20. titule šampiona Engleske paradom kroz grad.

Autobus sa herojima „crvenog“ dela Mančestera krenuo je sa Old Traforda gde se okupilo oko 20.000 najvernijih navijača. Prvi u autobus ušao je kapiten Nemanja Vidić koji je nosio pehar Premijer lige.

Poslednji u autobus je ušao Ser Aleks Ferguson koji je dobio najveće ovacije.

„Ovo je fantastično. Osvojiti u ovakvom stilu Premijer ligu sa ovakvim igralima je sjajno. Ovo je mlad tim sa puno dobrih igrača. Najveći test će biti da osvoje titulu tri puta zaredom, a ja se nadam da momci mogu to da učine. Juče je bio dan koji nikada neću zaboraviti i hvala vam na tome. Moji unuci će to pamtiti mnogo, mnogo godina“, zahvalio se Ferguson okupljenim navijačima.

Potom su se navijačima obraćali fudbaleri, a najraspoloženiji bio je Rio Ferdinand koji je vodio navijanje. Autobus je potom nastavio da se kreće centralnim mančesterskim ulicama, dok su ih pozdravljali građani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter