0
Evropske lige

Kavani het-trikom potopio Inter

Objavljeno: 05.05.13 u 22:40

edison-kavani

Sva tri pogotka u pobedi Napolija od 3:1 (2:1) nad grogiranim Interom postigao je odlični Edison Kavani te posle 35. kola Serije A postaje sve izvesnije da će klub iz Napulja izboriti plasman u Ligu šampiona, dok „neroazuri“ naredne sezone verovatno neće igrati na međunarodnoj sceni.

Već u trećem minutu je sjajni Kavani načeo goste pošto je odlično reagovao na dodavanje Pandeva. Kada je Alvarez u 23. minutu iskoristio penal činilo se da ćemo gledati neizvestan meč, međutim samo 10 minuta kasnije Urugvajac se našao u istoj situaciji kao Argentinac i nije propustio šansu da postigne svoj drugi pogodak pa je domaći tim na odmor otišao sa golom prednosti. U 78. minutu ponovo je propradila osovina Pandev-Kavani koja je donela pobedu Napoliju u večerašnjem meču.

Kavani se sa nova tri pogotka učvrstio na vrhu liste strelaca Serije A, a u sivilo gostujućeg tima utopio se i Zdravko Kuzmanović koji je odigrao svih 90 minuta, dok Dejana Stankovića zbog povrede i dalje nema u timu Intera.


Napoli 3-1 Inter Milan All Goals & Highlights 5… by manchesterfansr

Tri kola pre kraja šampionata Napoli ima sedam bodova više od Milana odnosno dovoljna mu je samo još jedna pobeda kako bi osigurao drugo mesto, dok je Inter na čak pet bodova zaostatka za petoplasiranom Romom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter