0
Evropske lige

Čelsi odneo bodove iz Mančestera

Objavljeno: 05.05.13 u 18:51

vidic-lampard

Fudbaleri Čelsija uspeli su da savladaju Mančester Junajted na Old Trafordu sa 1:0 u pretposlednjoj utakmici 36. kola Premijer lige i tako ostanu u najboljoj poziciji u trci za treće mesto odnosno direktan plasman u Ligu šampiona.

Dugo je izgledalo da ni u drugom nedeljnom derbiju neće biti pogodaka. Mančester je izgledao prilično nezainteresovano što je i logično s obzirom da je već obezbedio novu titulu, dok Čelsi sa druge strane nikako nije uspevao da probije odbranu kojom je komandovao Nemanja Vidić. Ipak, u 87. minutu Huan Mata je rezantnim udarcem loptu proslao kroz noge Džonsu, ona je prošla golmana Lindegarda, odbila se od stative i zatresla mrežu. Bane Ivanović je ponovo igrao na poziciji centarhalfa i opet je odlično odradio svoj deo posla.

Čelsi sada ima 68 bodova odnosno jedan poen više od četvrtoplasiranog Arsenala odnosno čak tri više od Totenhema kojeg će u sredu dočekati na svom Stamford bridžu u narednom kolu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter