0
Fudbal

50 miliona za Matića

Objavljeno: 02.05.13 u 17:37

nemanja-matic-crno

Najnovije interesovanje Pari Sen Žermena za srpskog internacionalaca Nemanju Matića, za čije zdravlje se raspituje i menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson, navelo je čelnike Benfike da povećaju obeštećenje za svog vezistu.

Naime, do sada se spominjala cifra od 45 miliona evra koju bi zainteresovani klub trebalo da uplati u kasu kluba iz Lisabona, ali kako javljaju portugalski mediji od danas ta cifra iznosi 50 miliona. Podsetimo da je Matić nedavno potpisao novi petogodišnji ugovor sa Benfikom koji traje do 2018. godine.

Za zvezdu predstojećeg prelaznog roka nije bilo mesta u prvom timu reprezentacije Srbije zbog čega je došlo do sukoba na sa selektorom Mihajlovićem te Matića poslednjih nekoliko meseci nema u dresu sa nacionalnim grbom. Podsetićemo i da je fudbaler Benfike pre odlaska u Košice iz kojih je prešao u Čelsi igrao za tada srpskog trećeligaša – Kolubaru iz Lazarevca, pošto za njega njega nije bilo mesta u Crvenoj zvezdi ili Partizanu kroz čije omladinske selekcije je prošao.

Ukoliko Srbin ovog leta promeni sredinu nema sumnje da će biti najskuplji igrač sa ovih prostora pošto je dosadašnji rekord držao Luka Modrić čiji je transfer iz Totenhema u madridski Real koštao „kraljevski klub“ 40 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter