0
Fudbal

Matić se vraća u Englesku?

Objavljeno: 02.04.13 u 23:39

Nemanja Matić

Nemanja Matić ne valja Siniši Mihajloviću, nije valjao Čelsiju, ali je zato Aleks Ferguson srpskog internacionalca označio kao prvi pik Mančester Junajteda u narednom prelaznom roku i prema tvrdnjama portugalskog lista „A Bola“ spreman je da izdvoji veliku sumu novca za njega.

Naime, Matić je u Benfiku iz Čelsija stigao 2011. odine, ali je u međuvremenu produžio saradnju sa „orlovima“ do 2018. godine i njegovo obeštećenje trenutno iznosi neverovatnih 45 miliona evra i jasno je da Portugalci neće želeti mnogo da spuste cenu jer je Srbin jedan od najboljih igrača tima.

Podsetimo da je i Matić, poput Filipa Đuričića i Radosava Petrovića, ponikao u obrenovačkom Radničkom i da za njega nije bilo mesta u najvećim srpskim klubovima već je preko lazarevačke Kolubare došao do angažmana u slovačke Košice iz kojih je otišao u Čelsi gde mu takođe nije pružena prava prilika o čemu je pre nekoliko dana pričao i nekadašnji sportski direktor londonskog kluba Frank Arnesen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter