0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Spavaju s plus sedam

Objavljeno: 20.04.13 u 20:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan pobedio Rad i na miru može da čeka sutrašnji meč BSK – Crvena zvezda – 2:0 (2:0).

Slušali smo uoči ovog meča kako će gostovanje Rada Partizanu u Humskoj biti derbi 24. kola Jelen Superlige, ali seto nije dogodilo. Obe ekipe su igrale praktično po jedno poluvreme, s tim da je aktuelni šampion u onom prvom, gde je dominirao uspeo da postigne dva gola za konačnih 2:0 (2:0).

Vreme u Humskoj bilo je lepo, na tribinama oko desetak soma navijača oba tima i sve je obećavalo dobru predstavu. Na žalost lepog fudbala nije bilo. Kada bi se igra Partizana iz prvog dela spojila s onom Radovom iz drugog utisak bi bio daleko bolji.

kojic-scepovic-partizan-rad-starsport

Domaćin je već u 8. minutu došao do prednosti preko kapitena saše Ilića, a vođstvo je duplirao Nemanja Kojić u 41. minutu. Baš kao što je i obećao, donedavni napadač Rada nije proslavio gol protiv bivšeg kluba, a samo nekoliko trenutaka kasnije promašio je stopostotnu šansu, kojom je mogao da dokusuri bivše saigrače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter