0
Domaći fudbal

UŽIVO: Partizan – Rad 2:0 (KRAJ)

Objavljeno: 20.04.13 u 18:58

stadion partizana

U okviru 24. kola Jelen Superlige sastaju se Partizan i Rad.

Fudbaleri aktuelnog šampiona prekinuli su niz od tri utakmice bez pobede u prošlom kolu pobedom nad Javorom u Ivanjici minimalnim rezultatom. Građevinari beleže dobre rezultate ove sezone i njihove ambicije su porasle jer jure mesto koje vodi u Evropu.

FK PARTIZAN: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Volkov, Smiljanić, Luka, Ilić, Smiljanić, Ninković, Šćepović, Kojić. Trener: Vladimir Vermezović.

FK RAD: Kljajić, Milošević, Vitas, Stanojević, Leković, Ćirković, S. Jovanović, Raspopović, Pršo, Perović, Đurđević. Trener: Marko Nikolić.

1. minut – Utakmica je počela.

4. minut – Počelo je veoma žustro. Za sada obe ekipe pokušavaju da uspostave kontrolu nad igrom.

6. minut – Prvi korner na utakmici pripao je Partizanu. Ninković je centrirao, a Ivanov je šutirao glavom preko gola.

8. minut – GOOOOL! Saša Ilić je postigao gol posle gužve u šesnaestercu. Ninković je izveo korner, a kapiten crno-belih se najbolje snašao u petercu gostiju.

11. minut – Šansu da izjednači rezultat imao je Uroš Đurđević, ali je malo iskosa sa desne strane šutirao preko gola.

14. minut – Slobodan udarac iz velike udaljenosti za Partizan izveo je Šćepović, ali je šutirao daleko preko gola.

16. minut – Lopta je stigla da Ninkovića koji je sa 18 metara šutirao pravo u golmana Rada Filipa Kljajića.

24. minut. – Ritam utakmice je malo pao. Partizan ima veći posed lopte i za sada kontroliše igru.

25. minut – Stanojević je posle jednog kornera šutirao loptu, a Perović je iznenada došao u šansu, međutim nije dobro reagovao, pa je loptu pokupio Stojković.

34. minut – Usledio je period nepovezane igre na obe strane. Nema prilika.

37. minut – Ninković je šutirao, ali je lopta ponovo išla pravo u golmana Rada koji je uhvatio loptu.

39. minut – Leković je iskoristio priliku da šutira iskosa sa 16 metara sa leve strane, ali je lopta prohujala preko gola.

40. minut – Rad je oštećen! Sudija je dosudio ofsajd, ali nije video da je fudbaler Paritzana Ilić uputio loptu napadaču Rada Đurđeviću koji bi tako ušao u idealnu priliku.

41. minut – GOOOL! Marko Šćepović je u kontranapadu odlično proigrao Nemanju Kojića koji je poslao loptu po zemlji u mrežu pored golmana Rada.

43. minut – Kojić je ponovo došao u priliku ali je šutirao pored gola. Sve je sam odlično uradio prošao dva fudbalera Rada, obišao golmana gostiju, ali je iskosa sa desne strane neshvatljivo uputio loptu pored stative u gol aut.

Poluvreme na utakmici Partizan – Rad. Crno-beli vode sa 2:0 golovima Ilića i Kojića. Posle odlične završnice prvih 45 minuta očekujemo da fudbaleri dva tima nastave tako i u drugom delu igre.

46, minut – Durgo poluvreme je počelo. Dve izmene u Radu. Izašli su Pršo i Jovanović, a ušli su Adamović i Luković.

48. minut – Kojić je napravio sebi prostor za šut sa ivice šesnaesterca i to je i učinio, ali je lopta otišla tik pored leve stative gola Rada.

52. minut – Ilić je pokušao sa dvadesetak metara, ali je lopta otišla daleko preko gola.

53. minut – Uro šĐurđević je pogodio stativu! Šutirao je sa nekih 12 metara iskosa sa leve strane, loptu je malo dotakao Stojković, a ona je pogodila stativu i otišla u korner.

56. minut – Rad pritiska. Imali su građevinari tri kornera u kratkom vremenskom periodu, malo zapretili Partizanu, a onda je Đurđević još jednim šutem probao da ugorzi Stojkovića, ali je ovaj odlično intervenisao.

61. minut – Izmena u Partizanu. Izašao je Ninković, a ušao Brašanac.

62. minut – Sumnjiva situacija u kaznenom prostoru Partizana. Lopta je završila u mreži golmana Stojkovića, ali je pomoćni sudija signalizirao prekršaj, a glavni sudija dodelio slobodan udarac crno-belima.

66. minut – Navijači Rada su zapalili stolice na severnoj tribini stadiona u Humskoj.

70. minut – Rad ima inicijativu i pokušava da smanji vođstvo Partizana, ali za sada ne uspeva.

71. minut – Lopta je stigla do Predraga Luke koji je sa desne strane pokušao da asistira Iliću, ali je Leković intervenisao, a lopta je vrlo lako mogla da završi u mreži Kljajića, međutim prošla je pored leve stative u korner.

73. minut – Druga izmena u Partizanu. Izašao je Marko Šćepović, a ušao Dejan Babić.

74. minut – Fudbaleri Rada su u nekoliko navrata šutirali, ali zbog prevelike gužve u kaznenom prostoru lopta nije mogla da stigne do gola domaćih.

78. minut – Fudbaler Rada Ćirković dobio je žuti karton zbog starta nad Kojićem.

78. minut – Treća izmena u Partizanu. Izašao je Nemanja Kojić, a u igri je Aleksandar Mitrović.

81. minut – Partizan je spustio tempo igre. Vodi sa dva gola razlike i čuva svoje vođstvo.

83. minut – Luka je pokušao sebi da stvori priliku, međutim slabo je uputio loptu ka petercu gostiju gde je intervenisao Kljajić.

87. minut – Đurđević je sjajno petom uposlio Damjanovića koji je sa 11 metara šutirao, ali je Stojković odlično intervenisao.

88. minut – Mitrović je šutirao odlično iskosa sa desne strane, ali je Kljajić paradom sprečio da lopta završi ispod prečke gostiju.

90. minut – Boško Jovanetić je produžio utakmicu za još tri minuta.

92. minut – Žuti karton za Vladimira Volkova.

Kraj utakmice. Partizan je pobedio sa 2:0 golovima Ilića i Kojića. Ovaj meč je pokazao da su crno-beli izašli iz krize i do sutra će imati sedam bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu koju u nedelju očekuje meč u Borči protiv BSK-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter