0
Evropske lige

Ne pomaže ni Boško, Đenova sve bliže Seriji B

Objavljeno: 20.04.13 u 20:33

GENOA-PALERMO CAMPIONATO SERIE A TIM 2012-2013

Podela bodova Đenove i Atalante u prvom meču 33. kola Serije A svakako je više odgovarala gostujućem timu pošto je posle večerašnjih 1:1 zadržao devet poena viška u odnosu na domaći tim koji je prvi ispod crte.

Dva gola u prvih osam minuta najavili su pravi vatromet na stadionu Luiđi Feraris, ali ispostavilo se da je tu bio kraj makar što se tiče pogodaka. Povela je Đenova preko Floro Floresa u 6. minutu da bi samo dva minuta kasnije Del Groso izjednačio, a kasnije će se ispostaviti na taj način i postavio konačan rezultat.

Iako se od Boška Jankovića mnogo očekivalo u današnjem meču srpski internacionalac nije blistao pa ga je trener Balardini zamenio u 73. minutu. Na drugoj strani Ivan Radovanović je u igru ušao tek sedam minuta pre kraja meča.

Đenova sada uz meč više ima jedan bod manje od Sijene sa kojom će se najverovatnije boriti za opstanak u ligi, dok je Atalanta uplovila u mirnu luku i samo serijom loših rezultata u poslednjih kola uz neverovatan splet okolnosti može da ispadne iz lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter