0
Evropske lige

Đavoli na korak od titule

Objavljeno: 14.04.13 u 17:05

michael-carrick

Mančester Junajted je u meču 33. kola Premijer lige kao gost savladao Stouk sa 2:0 i tako se još više približio šampionskoj tituli, pošto sada ima +15 u odnosu na Siti, koji ima meč manje, a do kraja sezone ima samo još šest mečeva.

Poveo je Junajted već u četvrtom minutu golom Majkla Karika, koji se odlično snašao posle prekida u kaznenom prostoru domaćeg tima, koji zaista igra veoma loše u poslednje vreme, pa ne čudi što se bore za opstanak.

Meč je rešio Robin van Persi sa bele tačke u 66. minutu, a mogli su crveni đavoli i do ubedljivijeg trijumfa samo da su hteli. U nekoliko navrata se istakao i Asmir Begović, koga ćemo sledeće sezone možda gledati baš u dresu Mančester Junajteda. Nemanja Vidić je odigrao ceo meč za Mančester junajted i naravno, bio je neprelazan.

Juanjted je sada došao do 80. boda i malo im samo treba da dođu do titule, a Stouk je na 16. pozciji sa 34 boda i očekuje ih velika bitka za opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter