0
Evropske lige

Palasio doneo pobedu Interu u Đenovi

Objavljeno: 03.04.13 u 20:23

palasio-sampdoria-inter

Nakon dva vezana prvenstvena poraza i to na svom terenu Inter je uspeo da zabeleži pobedu od 2:0 na gostovanju Sampdoriji u Đenovi, posle čega se vratio u trku za plasman u Ligu šampiona.

Strelac prvog pogotka bio je Argentinac Rodrigo Palasio i to u 43. minutu na asistenciju levog beka Alvara Pereire. Prilka za promenu rezultata bilo je na obe strane, ali su golmani ostali nesavladani sve do same završnice kada je Palasio u trećem minutu sudijske nadoknade izgubljenog vremena po drugi put savladao zemljaka Romera. U domaćem timu ceo meč vrlo dobro je odigrao Nenad Krstičić (zaradio i žuti karton), dok je za goste od 67. minuta nastupio Zdravko Kuzmanović, koji je zamenio Antonia Kasana. Dejan Stanković nije bio u konkurenciji za ovaj meč.

Inter posle ponede u Đenovi ima 50 bodova i izjednačio se na petom mestu sa Laciom, a svega jedan bod više ima Fiorentina, dok je Sampdorija ostala na 12. poziciji sa 36 poena koliko ima i Bolonja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter