0
Evropske lige

Janković: „Mnogo smo želeli pobedu, ali nismo imali sreće“

Objavljeno: 30.03.13 u 19:07

bosko-jankovic-djenova-sijena

Srpski internacionalac i kapiten Đenove Boško Janković postigao je gol u remiju sa Sijenom od 2:2, koji će mnogo značiti njegovoj ekipi u borbi za opstanak.

U meču 30. kola Serije A, Đenovljani su brzo poveli i to lepim golom Marka Borijela u 6. minutu. Očekivalo se da će izdržati sve napade Sijene, međutim Emeghara u 44. i Rosina iz jedanaesterca u 52. minutu uputili su kobne udarce po gol Sebastijana Freja. Usledio je talas napada Đenove u kojima se naročito isticao Janković. Srpski fudbaler spremno je dočekao prodor Ćira Imobilea po levoj strani, kako bi loptu „prikucao“ iza leđa Pegola u 71. minutu. Imao je Janković sjajnu priliku u finišu meča ali je njegov udarac glavom iz neposredne blizine, Pegolo majstorski zaustavio.

„Dali smo sve i mnogo smo želeli ovu pobedu. Nekada je u fudbalu bitna i sreća, a mi je danas nismo imali. Oni su dva puta šutnuli u okvir gola i postigli su dva gola, dok smo mi imali istu efikasnost iz bukvalno sto prilika“ – istakao je Janković.

Đenova se sada nalazi na 17. mestu Serije A sa 27 bodova, jednim više od današnjeg protivnika, ekipe Sijene, koja je prva ispod crte. Tim Boška Jankovića u narednom kolu 7. aprila gostuje Napoliju a onda je nedelju dana kasnije na programu čuveni gradski derbi sa Sampdorijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter