1
Fudbal

Uhapšen Mamić!

Objavljeno: 15.03.13 u 18:25

Zdravko Mamic

Kontraverzni predsednik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić uhapšen je danas u glavnom gradu Hrvatske zbog optužbi na račun ministra sporta Hrvatske Željka Jovanovića.

Mamić je danas izneo niz kleveta nazvavši ministra sporta Hrvatske „Srbinom krvavih očnjaka i hrvatomsrzcom“, što je izazvalo burne reakcije širom ove zemlje.

Hrvatski mediji navode da je nešto pre 17 časova policija privela Mamića iz kancelarija zagrebačkog Dinama, a da predsedniku modrih preti kazna i do tri godine zatvora! Mamić je osumnjičen da je „javno pozivao na nasilje i mržnju“.

Na Mamićeve izjave oštro su reagovali predsednik susedne nam zemlje Ivo Josipović, kao i premijer Hrvatske Zoran Milanočić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title UhapÅ¡en Mamić! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I feel I’ll change to this blogengine system as it is a good deal nicer than mine.
    nJohnAlingav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter