0
Evropske lige

Azar Čelsijev junak, De Hea spašavao Junajted

Objavljeno: 10.03.13 u 19:32

azar-mufc-celsi

Mančester Junajted i Čelsi su odigrali sjajan meč u čletvrfinalu FA kupa, a moraće da odigraju još jedan i to na Stamford Bridžu, jer je ovaj na Old Trafordu završen rezultatom 2:2. Imao je Junajted sve u svojim rukama, vodio sa 2:0, ali je uspeo to da prokocka.

Crveni đavoli su sjajno počeli meč i za samo 11. minuta došli su do 2:0 golovima Čičarita i Runija, koji je postigao pogodak direktno iz slobodnjaka, iako je pokušao da centrira. Loš je bio Čelsi u prvom poluvremenu, nije uspeo da stvara ni veći broj šansi pred golom Davida De Hee. A u nastavku Rafa Benitez odlučuje da ipak na teren pošalje Edena Azara i Belgijanac menja čitav tok meča. Njegovom majstorijom u stilu Tijerija Anrija u 59. minutu plavci smanjuju rezultat, a u 68. koriste grešku Junajteda koji je krenuo u napad, izgubio loptu na sredini terena, a Ramires je na prelep način izbacio Evansa i zatim matirao De heu. Pred kraj meča nekoliko sjajnih šansi za Česli, pokušali su i Mata i Azar, ali je De Hea perfektno branio, dok kod udaraca Toresa nije imao prevelikih problema – Španac opet tragičan…

Novi meč bi trebalo da se odigra na Stamford Bridžu za sedam dana, a nema sumnje da nas očekuje još jedan spektakularan duel.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter