0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan kao Crveni krst

Objavljeno: 21.12.12 u 21:44

kk partizan

Košarkaški klub Partizan je po ko zna koji put kažnjen ove sezone, a sada sa 1.000 evra zbog loše organizacije utakmice 12. kola ABA lige protiv MZT Skoplja.

„Zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i paljenja dimnih bombi na tribinama klub je kažnjen sa 1.000 evra“, navodi se na sajtu KK Partizan.

Ponovo navijači preko računa voljenog kluba doniraju novac u kasu regionalne lige. Prethodni put ABA liga je kaznila Partizan sa 2.500 evra zbog loše organizacije utakmice sa Crvenom zvezdom.

Partizan kazne nisu zaobišle ni u Evropi, poslednja sankcija za crno bele je iznosila 12.500 evra posle meča sa Lijetuvos Ritasom, a zbog ispada navijača na utakmici koju su crno beli igrali protiv Bešiktaša, Evroliga je kaznila Partizan sa 5.000 evra.

Protekle sezone Partizan je zbog raznih suspenzija i kazni „donirao“ preko 50.000 evra, a ove bi tu cifru mogao i da premaši.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter