0
Evroliga

Kaznama nema kraja

Objavljeno: 05.12.12 u 18:25

Na sajtu KK Partizan je upućen novi apel navijačima. Apel ćemo preneti u celosti:

„Na utakmici 8. kola Evrolige, koju je Partizan odigrao sa ekipom Lijetuvos ritas, napravljena su dva prekršaja koje su sudije navele u zapisniku:

„Tokom utakmice navijači domaćeg tima na teren su u nekoliko navrata ubacili predmete na teren Sredinom četvrte četvrtine – upaljače, novčiće i žvakaće gume, krajem četvrte deonice publika je ispod koša ubacila i vreću kesa, a 46 sekundi do kraja meča ubačen je i mobilni telefon. Tokom čitave utakmice publika je koristila lasere i ometala igrače gostujućeg tima“

Ubacivanje predmeta na teren koji ne izazivaju ozbiljne posledice se smatraju manjim prekršajima, ali s obzirom da je klub i ranijih sezona kažnjavan zbog istih ili sličnih prekršaja, dešavanja sa prethodne utakmice Evrolige u hali Pionir se smatraju ozbiljnim prekršajima. Partizan mt:s je dužan da na ime kazne uplati 12 500 evra! Evroliga je uzela u obzir sve prethodne prekršaje kluba i NAJOZBILJNIJE RAZMATRA ČINJENICU DA SE NAREDNA ILI VIŠE UTAKMICA PARTIZANA MT:S ODRŽI BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!!!

Zbog ovakvih dešavanja nanosi se šteta samo Partizanu.
Iz tog razloga još jednom APELUJEMO na naše navijače, vernu publiku da na sledećoj utakmici sa Barselonom, u četvrtak 6. decembra, bude primerna i ne ubacuje apsolutno ništa u teren, da crno-bele bodre samo pesmom, aplauzima i na taj način pošalju najlepšu sliku košarkaškog spektakla.

Evroliga je najelitnije klupsko košarkaško takmičenje i pojedinačni ekscesi će biti najstrože kažnjeni, zbog dodatnih kontrola koje su od ove sezone uvedene. Ne smemo dozvoliti da takmičenje Partizana u Evroligi bude dovedeno u pitanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter