0
Evroliga

Kazne nastavljaju da pljušte

Objavljeno: 22.11.12 u 17:22

Disciplinski sudija košarkaške Evrolige kaznio je beogradski Partizan sa 5.000 evra zbog nesportskog ponašanja njegovih navijača na utakmici protiv turskog Bešiktaša (87:72).

Tokom meča 6. kola D grupe Evrolige prošlog četvrtka u Pioniru navijači crno-belih ubacivali su upaljače, novčiće, papire i semenke na teren, a sudije su navele u zapisniku da je utakmica zaustavljena čitav minut da bi se očistio parket.

Šampionu Srbije to je treći prekršaj ove sezone i svaki sledeći dovešće do sve većih sankcija po klub. Partizan je tokom sezone 2011/2012 kažnjen nekoliko puta, a ukupna suma iznosi preko 50 000 evra.

„Još jednom upućujemo apel našim vernim navijačima da uvek podržavaju tim fer i sportski, da se uzdrže od bilo kakvog ubacivanja predmeta na teren, korišćenja lasera i bilo kakvih sukoba, jer u suprotnom čine loše samo svom klubu. Evroliga je najelitnije klupsko košarkaško takmičenje i pojedinačni ekscesi će biti najstrože kažnjeni zbog dodatnih kontrola koje su uvedene od ove sezone. Ne smemo dozvoliti da takmičenje Partizana u Evroligi bude dovedeno u pitanje“, objavili su crno-beli na klupskom sajtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter