0
Evrokupovi

U Realu i Mančesteru nisu srećni zbog susreta u osmini finala Lige šampiona

Objavljeno: 20.12.12 u 14:08

CL

Na Old Trafordu nisu bili srećni što su za protivnika dobili „kraljevski klub“, ali ipak gaje optimizam.

„Želeli smo lakšeg protivnika u ovoj fazi. Žreb nije imao milosti, ali šta je tu je – moramo što bolje da se pripremimo za te duele. Real je najteži protivnik kog smo mogli da dobijemo, ali ako pogledamo malo u prošlost mislim da imamo razloga da budemo optimisti. Kada smo poslednji put osvojili Ligu šampiona, jedan od protivnika na putu ka trofeju bio nam je baš Real. Nadamo se da će se istorija ponoviti“, rekao je Džon Aleksander, predstavnik engleskog kluba na žrebu u Nionu.

Svoje viđenje žreba je u ime madridskog kluba dao Emilio Butragenjo, jedan od direktora i bivši napadač Reala.

„Nema sumnje da će navijači uživati, ali nismo srećni što ćemo se sastati sa izvanrednim timom kod predvodi vrhunski trener. Aleks Ferguson uvek zna kako da izvuče maksimum iz ekipe u mečevima kao što su ovi. Ipak, mi smo Real i ne plašimo se nikoga. Daćemo sve od sebe da pobedimo velikog protivnika. Sigurno je i da će ovi mečevi biti nešto posebno za Kristijana Ronalda. Verujem da će on kao vrhunski profesionalac dati pun doprinos našem uspehu“, prokomentarisao je Butragenjo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter