0
Košarka

Kobi doneo pobedu Lejkersima

Objavljeno: 17.12.12 u 06:40

Kobi i Artest

Lejkersi su uspeli da pobede i drugi meč za redom.

Oni su sinoć bili bolji od Filadelfije u gostima sa 111:98. Tokom čitavog meča gosti iz grada anđela su imali prednost a Kobi Brajant je ponovo pružio fantastičnu partiju. On je za 40 minuta na parketu zabeležio 34 poena. Imao je veliku pomoć u Meta Vorld Pisu(Ron Artest), koji je imao 19 poena uz čak 16 uhvaćenih lopti(rekord karijere), i Dvajtu Hauardu koji je takođe zabeležio dabl dabl sa 17 poena i 11 skokova. Kod domaćih istakao se Nik Jang sa najboljim ovosezonskim učinkom od 30 poena.

Denver je bio ubedljiv kao gost u Sakramentu. Nagetsi su slavili sa 122:97 a imali su dvocifrenu prednost već u prvoj četvrtini koju nisu puštali do kraja meča. Kraljevi nisu imali odgovor za centra Denvera Džejmsa Mekgija koji je meč završio sa 19 poena 5 skokova i 3 banane. Danilo Galinari je dodao 18 poena za samo 26 minuta na parketu dok je odličan učinak sa klupe imao Džordan Hamilton koji je ubacio 15 poena, mnogo više od proseka sezone od 5,5 poena po meču.  Kod Kingsa najefikasniji je bio Ajzeja Tomas sa 20 poena dok je Kazins imao 19 poena uz 11 skokova.

Čast domaćina je odbranio Portland savladavši Hornetse u neizvesnom meču sa 95:94. Ruki Dejmjan Lilard je bio junak večeri sa pogođenom trojkom za pobedu na 0,3 sekunde do kraja. Blejzersi su gubili tokom celog meča, u jednom trenutku i -16, i uspeli da se rezutatski vrate tek u poslednjim minutama da bi Lilard rešio meč skoro uz zvuk sirene. Kod pobednika najbolji je bio Hikson sa ostvarenim četvrtim dabl dabl učinkom za redom od 24 poena i 16 skokova. Lilard je meč završio sa 16 poena. Kod gostiju je odličan bio Rajan Anderson sa 26 poena od čega je pogodio 6 trojki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter