0
Domaći fudbal

Sve je u najboljem redu

Objavljeno: 04.12.12 u 18:52

U toku popodneva došlo je do vanrednog sastanka FK Partizan zbog toga što se i javnosti  pojavila informacija da su fudbaleri crno – belih danas šrtajkovali 30 minuta zbog kašnjena u isplatama zarada.

 

Partizan je sastavio saopštenje u kome demantuje takve informacije, pa su još jednom potvrdili da svi drugi greše, a da su samo oni u pravu.

 

Saopštenje vam prenosimo u celini.

 

“Obraćamo se saopštenjem povodom netačnih i tendencioznih informacija o navodnom štrajku  igrača u FK Partizan. Želimo da obavestimo javnost i naše navijače da su igrači izašli na teren sportskog centra i odradili trening po planiranom programu. Napominjemo da nikakve obustave rada nije bilo.

Netačna je informacija da se plate ne isplaćuju mesecima, a sama upotreba nepravilnog izraza je dokaz namere da se stvori pogrešan utisak o poslovanju FK Partizan.

Činjenica je. da određena kašnjenja postoje, na žalost svojstvena okolnostima i vremenu u kome se nalazimo, i kao država i kao društvo, ali ta zakašnjena nikako nisu u razmeri da utiču na redovan rad kluba. U narednom periodu FK Partizan očekuje naplatu potraživanja i ostvarivanje prihoda, koji će u potpunosti omogućiti u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmirivanje svih obaveza.

Takođe želimo da napomenemo, da je današnja redovna sednica sekretarijata zakazana odranije u skladu sa planom sednica, sa temama vezanim za završetak i retrospektivu  jesenjeg dela JSL, i da dovođenje ove sednice u vezu sa današnjim događajima upravo i služi kao dokaz tendencioznosti objavljenih informacija .”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter