0
Domaći fudbal

Štrajk u Partizanu

Objavljeno: 04.12.12 u 16:22

Koliko god se u Partizanu trudili da stvaraju sliku stabilnog i organizovanog kluba, srpski šampon je daleko do toga. Radna zajednica na stadionu u Humskoj nije primila plate već tri meseca, zbog čega su najavili štrajk, a jutros su im se pridružili i provitimci.

Pobunu zaposlenih lako je ugušiti pretnjama o dobijanju otkaza, to niej sporno, budući ad se mnogo puta dokazlao kao mnogo efikasna metoda, ali u klubu ne znaju šta da rade s nezadovoljstvom igrača.

Fudableri su jutros odbili da izađu na teren u dogovoreno vreme, već su to učinili pola sata kasnije, kao znak upozorenja da žele svoj novac.

Tražili su garancije da će ga dobiti do odlaska na zimsku pauzu, što u prevodu znači do petka, ali čelnici to nisu mogli da im obećaju. Ipak, našao se kompromis da se na teren izađe s pola sata zakašnjenja, kao neki vid upozorenja, a videćemo kako će se ova situacija odvijati kasnije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter