0
Domaći fudbal

Maksimović već prodat?

Objavljeno: 03.12.12 u 15:14

Prema nepotvrđenim informacijama štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović prvi je igrač koji napušta Marakanu.

Kako piše portal redstarbelgrade.info Maksimović je već pre izvesnog vremena prodat za sumu od 2 miliona evra, pa bi tako mogle da se objasne loše partije koje je u poslednje vreme pružao.

Da bi ova informacija mogla da se ispostavi kao tačna potvrdio je i sukub štoperskog tandema Maksimović Spajić na meču sa Vojvodinom. Naime, kod drugog gola novosađana, Spajić zbog žutog kartona nije smeo da obori Abubakara, a Maksimović je krajnje ležerno ispratio celu akciju gostiju ni nepomišljajući da pomogne Spajiću.

Mladi štoper Zvezde to nije mogao da prećuti pa je Maksimoviću, kako piše Kurir,  posle primljenog rekao: „Prodao si me! Prodao si Zvezdu. Ne znaš čiji dres nosiš!“ (reakcija Spajića nalazi se na 4:35 od početka videa).
https://youtu.be/b-61Vq5F-Zc
Ješ uvek nema potvrde transfera ali se iz određenih izvora bliskih klubu iz Ljutice Bogdana govori da je u pitanju atinski Olimpijakos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter