0
Evropske lige

Imperator sa Old Traforda /FOTO/

Objavljeno: 23.11.12 u 16:47

U Mančesteru je danas ispred stadiona Old Traford otkrivena statua menadžera Junajteda Ser Aleksa Fergusona visoka skoro tri metra.

Legendarnom menadžeru “đavola” ukazana je veliko poštovanje u trenutku kada on proslavlja 26 godina na klupi ovog velikog engleskog kluba.

„Obično ljudi posle smrti dobiju statuu. Ovo je stvarno trenutak za ponos” rekao je Ser Aleks po oktrivanju statue.

Pored mnogobrojnih zvanica iz javnog života Engleske, navijača i prvotimaca Junajteda, ceremoniji su prisustvovali i bivši igrači Junajteda, pre svih Erik Kantona i Ole Gunar Solskjaer, dok je Dejvid Bekam u video poruci uputio čestitke svom bivšem menadžeru.

“Žao mi je što nisam tu u ovom neverovatnom trenutku. Vreme koje sam proveo u Junajtedu je bez sumnje najbolje doba u mojoj karijeri i cenim te trenutke” rekao je Bekam.

Ferguson je kao menažder “crvenih đavola” osvojio 12 titula u Premijer ligi, dva trofeja Lige šampiona, 5 trofeja u FA Kupu i 4 Liga Kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter