1
Ostali sportovi

FOTO: SD Crvena zvezda

ZVEZDA PRAVI STRAŠAN TIM: Predstavljeni Igor Milanović i Nikola Rađen, biće još pojačanja…

Objavljeno: 02.07.19 u 20:00

Izgleda da je došlo vreme da se klupski vaterpolo u Srbiji digne na viši nivo, a za to je dokaz novi projekat Crvene zvezde.

Crvena zvezda je u jednom danu dovela dva velika pojačanja. Danas su zvanično predstavljeni novi trener prvog tima legendarni Igor Milanović i povratnik među crveno-bele, šampion Evrope sa ovim klubom Nikola Rađen. Projekat nije vezan samo za prvi tim, jer će Crvena zvezda sarađivati i sa najboljom vaterpolo ‘akademijom’ u Srbiji Wind sportom.

– Drago mi je što sam ovde, intimno sam priželjkivao da završim karijeru u Zvezdi, klubu koji volim i ta koji navijam. Dodatno, saradnja sa Wind sportom uticaće da projekat koji smo započeli u Pančevu podignemo na viši nivo i siguran sam da ćemo da stvaramo nove šampione – rekao je Nikola Rađen, koji je za HotSport najavio odlazak u penziju, to je i učinio, ali se predomislio.

Legendarni igrač, ali i uspešni trener Igor Milanović je poručio da će Crvena zvezda dovesti pojačanja i biti tvrd orah za sve u Ligi šampiona.

– Srećan što sam se vratio kući, sa Jelenićem i Milojevićem sam stari prijatelj. Drago mi je što se javila ideja da se uspostavi saradnja sa Wind sportom i mene postavi za šefa struke i da budem zajedno sa Rađenom, koji je ovde osvojio Ligu šampiona. Ljudi iz Zvezde pokazali su spremnost da osveže tim i sa ambicijom da budemo prvi. Za mene je to izazov i novo iskušenje, u mom Beogradu. Možda bude i izenađenja u pojačanjima, tim će igrati čvrsto i želimo da svakom u Ligi šampiona budemo čvrst rival, pa i Ferencvarošu – istakao je Igor Milanović.

Pominje se da će Crvena zvezda dovesti sedam-osam pojačanja, videćemo da li se sprema novi pohod na krov Evrope…

0
0

1 Komentara

  1. Tu je Vucicu najlakse uzeti titulu,sa ulozenih milion evra, moze se i blizu krova evrope.
    Titule u svim sportovima ce biti Vuciceve…
    Sad jos da ugasi partizan, pa da mu srce bude na mestu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter