Izgleda da je došlo vreme da se klupski vaterpolo u Srbiji digne na viši nivo, a za to je dokaz novi projekat Crvene zvezde.

Crvena zvezda je u jednom danu dovela dva velika pojačanja. Danas su zvanično predstavljeni novi trener prvog tima legendarni Igor Milanović i povratnik među crveno-bele, šampion Evrope sa ovim klubom Nikola Rađen. Projekat nije vezan samo za prvi tim, jer će Crvena zvezda sarađivati i sa najboljom vaterpolo ‘akademijom’ u Srbiji Wind sportom.


– Drago mi je što sam ovde, intimno sam priželjkivao da završim karijeru u Zvezdi, klubu koji volim i ta koji navijam. Dodatno, saradnja sa Wind sportom uticaće da projekat koji smo započeli u Pančevu podignemo na viši nivo i siguran sam da ćemo da stvaramo nove šampione – rekao je Nikola Rađen, koji je za HotSport najavio odlazak u penziju, to je i učinio, ali se predomislio.

Legendarni igrač, ali i uspešni trener Igor Milanović je poručio da će Crvena zvezda dovesti pojačanja i biti tvrd orah za sve u Ligi šampiona.

– Srećan što sam se vratio kući, sa Jelenićem i Milojevićem sam stari prijatelj. Drago mi je što se javila ideja da se uspostavi saradnja sa Wind sportom i mene postavi za šefa struke i da budem zajedno sa Rađenom, koji je ovde osvojio Ligu šampiona. Ljudi iz Zvezde pokazali su spremnost da osveže tim i sa ambicijom da budemo prvi. Za mene je to izazov i novo iskušenje, u mom Beogradu. Možda bude i izenađenja u pojačanjima, tim će igrati čvrsto i želimo da svakom u Ligi šampiona budemo čvrst rival, pa i Ferencvarošu – istakao je Igor Milanović.

Pominje se da će Crvena zvezda dovesti sedam-osam pojačanja, videćemo da li se sprema novi pohod na krov Evrope…