0
Ostali sportovi

PRIHVAĆENA ŽALBA: Anja Crevar ispunila normu za OI u Tokiju

Objavljeno: 11.04.19 u 09:51

Tek nakon dve nedelje, 19-godišnjoj Pančevki je priznat rezultat iz Marselja i to znači da će putovati u Tokio naredne godine.

Posle plivača Čabe Silađija i Sebastijana Saba, kao i strelaca, Zorane Arunović i Damira Mikeca, dobili smo petu vizu za Olimpijske igre 2020. godine.

U Tokio će ići i mlada Anja Crevar, koja je pre dve nedelje isplivala 4:37,70 u Marselju, što je državni rekord i ispunjena ‘A’ norma za Igre, međutim sudije su je tada diskvalifikovale zbog navodnog spornog okreta prsnim stilom, a koji je okarkaterisan kao ‘delfin’ udarac.

Međutim, srpski tim je odmah uložio prigovor i sada je ta žalba usvojena što znači da će Anja Crevar po drugi put učestvovati na Olimpijskim igrama.

Podsetimo, sa svega 16 godina, ona je učestovala u Rio de Žaneiru i bila deo srpskog tima, te je već tada osetila atmosferu na najvećoj planetarnoj sporti svetskog sporta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter