0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Briža, golovi u Londonu

Objavljeno: 08.04.19 u 09:50

Nismo imali uspeha tokom vikenda i mnogi favoriti su nas ‘prodali’, ali danas sledi popravni u kom nas očekuju uspesi domaćina uz golove u gradskom okršaju ekipa sa dva kraja Londona.

ČELSI – VEST HEM GG (1.90)

Uvek su okršaji gradskih rivala veoma intresantni tako da će i predstava na „Stamford Bridžu“ biti veoma zanimljiva za navijače i očekujemo bar po pogodak na obe strane.

BOLONJA – KJEVO 1 (1.50)

Nema dileme da domaćin ima „zicer“ tri boda u okršaju sa protivnikom iz Verone koji je odavno ispao u niži rang tako da ekipa Siniše Mihajlovića neće se kockati, već uspešno odraditi posao.

BRIŽ – STANDARD 1 (1.70)

Izgleda da su obe ekipe ušle u dobru formu kada je to najpotrebnije i biće žestoka borba u kojoj domaćin ima blagu prednost pred svojim navijačima.

ROZENBORG – OD GRENLAND 1 (1.60)

Poznato je da najboljem timu i dvostrukom uzastopnom šampionu Norvekše treba vremena da se zahukta, ali posle poraza na startu očekuje se da upišu prvu pobedu kod kuće.

Ukupna kvota na tiketu je 7.75.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter