0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Vulvsi čuvaju Molino, Milanu ceo plen

Objavljeno: 16.09.18 u 11:00

 

Prvi dan vikenda nije bio bas naklonjen favoritima, koji su uglavnom izlazili bez pobeda u brojnim mečevima. Za danas smo spremili miks iz najjačih šampionata u Evropi.

VULVERHEMOTON – BARNLI 1 (1.70)

Nema dileme da su „vukovi“ isključivo moćni na domaćem terenu i posle pauze očekuje se da budu bolji od rivala, koji voli da igra na kontra napade i ako im se podigne rampa bodovi treba da ostanu kod kuće.

BORDO – NIM 1 (1.95)

U gradu vina su imali solidan početak, ali posle promene trenera usledili su slabiji rezultati na domaćoj sceni, a danas je prilika da se popravi bodovni saldo i sve je u rukama domaćina.

VERDER – NIRNBERG 1 (1.70)

Učenje na sopstvenim greškama je godinama u nazad bilo kobno za ekipu iz Bremena, koja je izgleda okrenula novi list i od starta sezone skluplja bodove, a na redu je novi „zicer“ sa povratnikom u elitni rang.

KALJARI – MILAN 2 (1.80)

Renovirali su „rosoneri“ tim, doveli nekoliko prekaljenih stranaca tako da su ambicije povećane tako da na Sardiniju dolaze po pobedu za priključak sa najboljim ekipma u gornjem delu tabele.

Ukupna kvota na tiketu je 10.14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter