0
Ostali sportovi

SVETSKA LIGA: ‘Delfini’ u polufinalu, čekaju Ruse ili Amerikance

Objavljeno: 23.06.17 u 18:06

U četvrtfinalu Svetske lige u vaterpolu Srbija je bila bolja od autsajdera Japana i savladala ga 19:10, u subotu sledi meč polufinala.

‘Delfini’ su imali lakši trening protiv zemlje ‘izlazećeg sunca’. Sve je bilo jasno posle prvog poluvrmena kada je na semaforu stajalo 10:1 za četu Dejana Savića. Japanci su se raspucali tek u trećoj četvrtini, ali je i ona pripala ‘delfinima’ 4:3, da bi se u poslednjoj deonici naši igrači maksimalno opustili i dozvolili rivalu da im postigne šest golova – 6:5.

Srbija u polufinalu igra protiv pobednika derbi meča između Rusije i SAD, dok drugi polufinalni par čine Italija koja je u četvrtfinalu pobedila Australiju 13:5 i Hrvatska koja je igrala sa Kazahstanom.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Srbija – Japan 19:10 (4:1,6:0,4:3,5:6)

Dvorac vodenih sportova. Gledalaca 200. Sudije: Haz (SAD) i Temirkanov (Kazahstan). Igrač više: Srbija 3(3) Japan 5 (1).

SRBIJA: G.Pijetlović, Subotić 3, Rašović 1, Randjelović 1, Ćuk 1, D.Pijetlović 1, Ubović 4, Aleksić 1, Drašović 1, Filipović 2, Prlainović 1, S.Mitrović 3, B.Mitrović. Selektor: Savić.

JAPAN;Tanamura, Adaši, Kavamoto, Šiga 2, Jošida, Ida, Šimicu 1, Takata, Arai 2, Inaba 1, Okava 3, Araki 1, Fukušima. Selektor: Omoti

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter