0
Ostali sportovi

BRAVO, MAJSTORI: Paraolimpijci stigli u Beograd

Objavljeno: 17.09.16 u 22:39

Prva grupa srpskih paraolimpijaca, predvođena dvostrukim osvajacem medalje, zlatnom i bronzanom, strelcem Laslom Šuranjijem, svecano je veceras docekana na aerdoromu Nikola Tesla u Beogradu.

– Radili smo mnogo, otišli smo spremni i vratili se sa uspehom. U prvom trenutku ne znam šta mi je prolazilo kriz glavu, posle meca sam mnogo umoran i dođe mi u glavu da odem da prilegnem. Drugi dan se slegne i covek počionje da shvata šta je uradio – našalio se Šuranjni u obraćanju medijima.

On je dodao da je srećan zbog devet osvojenih medalja srpskog tima u Riju.

– Srećan sam zbog medalja, zbog kolega, posebno mog selektora koji je dugo čekao medlaju. Streljaštvo je specifičan sport, svaki hitac je poseban. Imamo devet medalja, čestitam kolegama, mi se retko viđamo, osim na OI, ali dobri smo, poznajemo se, bodrimo jedne druge – poručio je on.

Sem Šuranjija, medalje su osvojili stonoteniserke Borislava Perić Ranković (zlato) i Nada Matić (bronza) u singlu, zatim zajedno srebro u dublu, stonoteniser Mitar Palikuća osvojio je bronzu, Nemanja Dimitrijević bronzu u bacanju koplja, a Željko Dimitrijević i Miloš Mitić zlato i srebro u bacanju čunja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter