0
olimpijske igre

FOTO: Paraolimpijski komitet Srbije

NOVA MEDALJA ZA SRBIJU NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Laslo Šuranji nam donosi srebro iz Tokija!

Objavljeno: 03.09.21 u 10:04

Nastavljamo sa uspesima.

Srpski strelac Laslo Šuranji, doneo je novu 4. medalju Srbiji na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. On se takmičio u disciplini puška trostav 50 metara, a takmičenje je završio sa rezultatom 452.9.

Njemu je ovo čak treće olimpijsko odličje u karijeri. Sa prethodnih Paraolimpiskih igara u Riju, Šuranji se vratio sa 2 medalje, jednom zlatnom i jednom bronzanom.

Pre njega, Dragan Ristić koji je takođe strelac doneo je zlatno odličje Srbiji, dok je ranije atletičar Željko Dimitrijević osvojio srebro. Prvo odličje našoj zemlji donele su stonoteniserke Borislava Perić-Ranković i Nada Matić u ekipnom takmičenju.

Srebro za Srbiju na Paraolimpijskim igrama u Tokiju! Naš sjajni parastrelac Laslo Šuranji je paraolimpijski vicešampion! Svaka čast na istrajnosti i srčanosti! Čestitke i tvom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije! Idemo dalje, napisao je ministar sporta Vanja Udovičić na Istagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter