1
Ostali sportovi

DAVOR OD ZLATA: Kao da sam pijan! Živela Srbija!

Objavljeno: 16.08.16 u 22:59

Posle osvojene zlatne olimpijske medalje Davor Štefanek bio je van sebe od sreće zbog velikog uspeha za sebe i svoju zemlju.

– Nisam svestan još uvek. Ne mogu da verujem da se ovo desilo. I finale je bila velika stvar, znao sam da mogu do zlata. Ne mogu da dođem sebi. Zahvaljujem se svim ljudima oko mene, Olimpijskom komitetu, Sportskom savezu Srbije, trenerima koji su radili sa mnom, rođenom bratu, bratu od strica, celoj mojoj familiji, devojci. To je ključ ovog zlata, van sebe sam – rekao je Štefanek u obraćanju za RTS posle intoniranja himne.

UZEO SI ZLATO, DAVORE! Srbijo, slavi – Štefanek je olimpijski šampion!!!

Ovaj uspeh pokrenuće i srpsko rvanje ka većim visinama, a Davor je podsetio na još jedan podatak kojim je ušao u istoriju.

– Prvi rvač sam koji je i svetski i olimpijski šampion. Velika je ovo stvar za rvanje. Nisam svestan šta sam uradio, nisam bio ni posle svetske titule u Taškentu 2014. godine. Kada sa bio na balkonu, rekao sam da ćemo se videti za dve godine na istom mestu. Rekao sam da sam došao da pišem novu istoriju srpskog rvanja. Radio sam za ovo, živeo sam. Izvinite, kao da sam pijan sada. Živela Srbija! – rekao je emotivni Štefanek.

Za kraj je imao poruku i za svoje roditelje.

– Da se ne nerviraju puno, jer su ljudi u godinama. I da me čekaju, vidimo se za par dana – rekao je na kraju olimpijski šampion u rvanju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter