1
Ostali sportovi

UZEO SI ZLATO, DAVORE! Srbijo, slavi – Štefanek je olimpijski šampion!!!

Objavljeno: 16.08.16 u 22:24

Prvo, pa muško! Imamo je, konačno! Davor Štefanek je Srbiji doneo prvu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, i to zlatnu!

Ima li boljeg završetka fanstastičnog dana za srpski olimpijski tim u Rio de Žaneiru? Posle pobeda Davora Štefaneka nad Japancem, Nemcem i Gruzijcem u pohodu ka finalu, kao i plasmana u polufinale košarkašica i vaterpolista, cela Srbija čekala je borbu Štefaneka za zlato. I dočekala ga je!

Srpski rvač je maestralno radio i u finalu protiv Jermena Migrana Arutjunjana. Finalna borba je bila, kao što se i očekivalo, izuzetno teška i neizvesna od samog starta, a prvi bod osvojio je Jermen kada je izgurao srpskog rvača sa strunjače.

DAVOR ŠTEFANEK ZA HOTSPORT: Vreme je za 15. medalju, predugo je trajala “suša”

Posle 12 sekundi borbe u drugoj rundi, Arutjunjan je pocepao arkadu, pa je usledila pauza, a Jermen je nastavio sa čalmom na glavi.

Na minut i šest sekundi do kraja Štefanek je zaradio bod, a s obzirom da je to bila poslednja akcija koja je donela bod jednom od takmičara, Štefanek je pobedio i osvojio olimpijsko zlato!

Slavi Srbijo Davora Štefaneka! Veliki je to šampion i ponos nacije!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter