2
Ostali sportovi

RIO 2016: Nastavlja se srpski debakl…

Objavljeno: 11.08.16 u 15:52

Gledano isključivo sa sportske strane, ni današnji dan na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru nije doneo poboljšanje za srpske sportiste…

Novi dan – novi neuspeh. Andrea Arsović i Ivana Anđušić Maksimović nisu uspele da se plasiraju u borbu za medalje u disciplini 50 metara puška – trostav.

Ivana Anđušić Maksimović je zauzela 19. mesto sa 578 krugova, dok je Andrea Arsović devet mesta slabije plasirana, sa 573 kruga.

U finale se kao prvoplasirana kvalifikovala Petra Zublasing iz Italije sa 589 krugova, dok je za finale bilo potrebno 582, koliko je imala Adela Bruns iz Češke.

RIO 2016: Dudaš krenuo ka Brazilu

0
0

2 Komentara

  1. Sram te bilo arguse ovog komentara.Nasi sportisti su nesto najbolje sto srbija ima i kamo srece da smo svi toliko neuspesni.ili si ti mozda trebao da nas predstavljas na olimpijadi???

    0
    0
    Odgovori
  2. Bezite kuci dzabe trosite pare od drzave,niste vi nizasta,ne gledam vise,oni vise sramote zemlju,bolje da ih vise ne pustimo da odu,em sto trose pare em sramote zemlju,najgori su!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter