0
Ostali sportovi

SORO: Šefik i ja kvarimo prosek

Objavljeno: 09.02.15 u 00:19

Iskusni čuvar mreže Slobodan Soro odigrao je u nedelju uveče prvi meč za partizan još od prošlogodišnjeg fajnal-siksa u Barseloni. Vratio se veliki as da pomogne crno-belim klincima, koji su izvojevali remi (8:8) u večitom derbiju.

– Bila je ovo interesantna utakmica, lepo je vratiti se u Partizan i u Srbiju. Vodili smo, imali smo šansu da se u trećoj četvrtini odlepimo na tri razlike, nismo to uradili i na kraju smo sami zakomplikovali situaciju. završeno je remijem, ne bi bilo nezasluženo ni da smo dobili a ni izgubili – prvi je utisak Sora, koji nastavlja:

– Eto, ja sam sada tu da se prisetim svega, deca su narasla za godinu dana, napredovala, ne izgleda to uopšte loše.

Deca su bila i sa druge, izuzev gomlana.

– Denis Šefik i ja smo tu da im kvarimo prosek, on ima 38, ja 36. Moram da primetim da je branio skoro pa kao onaj strai, ima koje kolo viška… Dobro je za vaterpolo što smo mi tu – kaže Soro.

Trener Partizana je generalno bio zadovoljan igrom svojih momaka.

– Napravili smo jedan korak ka drugom mestu pred srpski plej-of, pošto je Radnički tu nedodirljiv. Oni neće tek tako da gube bodove, mi i Zvezda verovatno hoćemo. Prezaadovoljan sam igrom, odigrali smo odlično. Imali smo dva razlike, bili u zaletu, imali inicijativu na početku treće deonice, 3, 4 šanse. Osvetilo nam se što to nismo iskoristili, posle se uvukla nesigurnost, strah. Završilo se kako se završilo, više nikom nije bilo jasno šta se dešava. Čestitam Zvezdi na izuzetnoj utakmici i radi i mom kolegi Saviću. Radnički je najbolje prošao, jer njima najviše odgovara remi – zaključio je Vujasinović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter