0
Ostali sportovi

„Delfini“ EP počinju potapanjem Francuza

Objavljeno: 13.07.14 u 22:45

Srpska reprezentacija sutra u 14.30 startuje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti, na kojem brani zlatnu medalju iz Ajndhovena. Prvi rival biće reprezentacija Francuske, po rejtingu sigurno najslabiji protivnik, ali i sastav koji je nedavno u Portugaleteu iznenadio Špance i pobedio 10:9 i od Grka izgubio fudbalskim rezultaom 3:2. Na tom takmičenju je Bodegas bio najbolji strelac turnira.

delfiniiii

– Favorit je poznat, mi se pitamo. Ipak u ovom susretu mi je od rezultata, u čiji ishod ne sumnjam, daleko važnije kako ćemo pristupiti utakmici. Osetićemo atmosferu takmičenja. U Budimpešti je uvek lepo da se igra, a za bazen „Alfred Hajoš“me vežu najlepše uspomene – rekao je selektor Dejan Savić.

Srbija punih pet godina nije igrala sa Francuzima. Od osamostaljenja imamo četiri ubedljive pobede u četiri utakmice.

– Ne znamo baš mnogo o njima ali sigurno nisu takvog kvaliteta da mogu da nas ugroze. Ući ćemo ozbiljno u meč i jedva čekamo da sve počne – rekao je kapiten Živko Gocić.

Ekipi se danas prdružio novopečeni otac Duško Pijetlović. Čestitke naravno nisu izostale.

Akreditovanoje  preko 200 novinara i madjarska TV emitovaće signal sa svih utakmica. Prenose će preuzimati 30 zemalja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter