0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Igraće samo zdravi, Zvezda će biti pobednik (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.14 u 15:42

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća pružiti šansu mladim igračima, jer crno-beli imaju dosta problema sa povredama i to takmičenje ne smatraju najvećim prioritetom u ovoj sezoni, prenosi Tanjug.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Svesni smo da u ovom momentu nismo kompletni , a ne želimo da dođe do novih povreda sa nekim ekstraordinarnim opeterćenjima. Priliku će dobiti zdravi igrači i oni koji su manje igrali u dosadašnjem toku sezone. Gledaćemo da odmorimo i osvežimo ekipu dovođenjem još nekog igrača“, rekao je Vujošsević na konferenciji za medije u Klubu sportista na stadionu Partizana.

Crno-beli će na završnom turniru Kupa Radivoja Koraca osim bez ranije povređenih Davisa Bertransa, Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića igrati i bez Tarensa Kinzija, a pod znakom pitanja su nastupi Milenka Tepića i Nikole Milutinova.

„Kinzi sigurno neće nastupiti jer ima distorziju drugog stepena i predstoji mu bar sedam dana pauze. Svi košarkaši Partizana sa velikom požrtvovanošću pristupaju treninzima i utakmicama, tako je i Kinzi protiv Cibone u Zagrebu tražio da igra i posle povrede. Mi sad moramo da zaštitimo igrače koji su najpotrošeniji“, naveo je Vujošević.

Trener crno-belih najavio je da će se Letonac Bertrans na parket vratiti sredinom sledećeg meseca.

„Prva njegova utakmica biće duel sa Solnokom 16. marta“, istakao je Vujošević.

Kada je u pitanju dolazak Saše Pavlovića , Vujošević je rekao da će situacija biti jasnija sutra.

„Radi se o kvalitetnom igraču koji u ovom trenutku nije spreman i biće mu potrebno vremena, ako dođe. Postigli smo dogovor, ali još ništa nismo potpisali. Ako sutra bude uz ekipu, to znači da smo sve završili i da će biti igrač Partizana do kraja sezone“, poručio je Vujošević.

Prema njegovim rečima Zvezda je prvi favorit za trofej u Kupu.

„S obzirom na trenutno stanje kod nas, iako je Kup takmičenje koje omogućava iznenađenja, mislim da se pobednik skoro i zna unapred, a to je Crvena zvezda“, poručio je Vujošević.

Partizan sutra od 18.30 u dvorani Pionir igra četvrtfinalni meč protiv FMP-a iz Železnika, dok se u poslednjem četvrtfinalu od 21 sat sastaju Mega Vizura – Crnokosa.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter