0
Odbojka

foto:odbojkaškisavezsrbije

Odbojkaši polufinale sa Rusima igraju na fudbalskom stadionu (FOTO)

Objavljeno: 27.09.13 u 21:00
foto:odbojkaškisavezsrbije
foto:odbojkaškisavezsrbije

Odbojkaši SRbije obavili su poslednji trening pred meč polufinala Evropskog prvenstva koji igraju protiv uvek neugodne Rusije. Kuriozitet ove utakmice leži u tome što će se reprezentacije sutra od 15 časova sastati na fudbalskom stadionu.

Da, dobro ste pročitali. Naime, Danci su odlučili da se utakmica odigra na fudbalskom stadionu Parken, koji će za završnicu turnira biti pretvoren u halu kapaciteta od 15.000 mesta.

„Mi se nećemo osvrtati na neke naše ranije duele jer to nam neće doneti ništa. U Svetskoj ligi smo izgubili, u Beču pobedili, a ovo će biti potpuno drugačiji meč. Rusija je apsolutni favorit, ne samo sada nego i na celom prvenstvu, ali mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da se nađemo u finalu. Naš tim je mlad, možda i nesvestan pravog kvaliteta rivala, i to bi mogao da bude faktor koji će presuditi u našu korist. Takođe, verujem da bi servis mogao da nam donese prevagu, jer imamo nekoliko igrača koje iščekujemo da prorade u tom segmentu. Možda je ovaj duel pravo vreme da to i pokažu“, rekao je selektor Srbije Igor Kolaković.

U drugom polufinalu, od 18 časova, igraće Italija – Bugarska.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter